Chasing Life - A nyári finálé előtt

Ezen a nyáron csak egy Pilot tetszett meg, így csak ezt az egyet kezdtem el nézni, ami rövid időn belül belopta magát a szívembe. A Chasing Life egy kellemes délutáni sorozat, amit bármikor és bármeddig néznék. Semmi gyilkosság, csak család, vidámság és persze a szomorú valóság. 


A Chasing life egy leukámiás 24 éves lányról szól, aki még otthon lakik a húgával, az édesanyjával és az egyik legjobb fej nagyival. April nem akarta, hogy bárki tudjon a betegségéről, de egy ilyet nem lehet eltitkolni, főleg, ha valakinek egy hónapra kórházba kell mennie. A barátja turnéra megy, hogy írhasson, majd a most megismert rákos "bajtárssal" lefekszik és értelmetlen kapcsolatba keveredik, de mindez megbocsájtható, hiszen megijedt és nem tudja, hogy mi lesz a következő héten, hónapban és évben.

Azért is tetszik, mert annyira szerethető az egész történet, a csaj nem akad ki és szomorkodik élete végéig, hanem harcolni akar. Végre kapott egy lehetőséget és feljebb került a ranglétrán az újságnál és ezt nem akarja annyiban hagyni, hanem túl akar lenni a kemoterápián és visszatérni  a normális élethez. Igaz, hogy ez egy olyan sorozat, amit nem fognak tudni évadokig húzni, ráadásul a nézettség alapján nem is fogják, de addig is jót lehet rajta szórakozni és persze elgondolkodtató is.
A további karakterek is imádni valók, főleg az ifjú tini pár, akik leszbikusak. Greer egy irtó aranyos lány, akibe April húga szeret bele, de ezt is tökéletesen beleépítették a történetbe. Semmi túlzó szál nincs benne és ez így jó. Egyedül Dominic és April szerelem nem tetszik nekem, vagyis ennek alakulása. Az utolsó része előzeteséből sejtem, hogy nem fog megbocsájtani Aprilnek, mert lefeküdt a szintén rákos barátjával. Szegény csávó még csak most tudja meg, hogy a szüneteltetett kapcsolatának egy személye rákos. Igaza volt a lánynak, hogy ne mondja el nekik, mert nem ment volna el egy ilyen útra, de akkor most minek írta ezt meg és hívta fel, hiszen egyértelmű volt, hogy haza jön hozzá, ami amúgy annyira aranyos. Imádom ezt a párt, őket egymásnak teremtették és remélem, hogy együtt is lesznek a végén.

Értékelés: 10/8. Egy túlzás nélküli aranyos sorozat, ami hasonlít a többi ABC Familys szériához, a The Fostershez és a Switched at birthez. Igaz, itt nem kell lerágni a körmünket az izgaéomtól, de nem is lehet mindegyik sorozat ilyen. Nem igaz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...