Nyári pilotkritika-sorozat #10

Mondjam azt, hogy van még a tarsolyomban? Így igaz, viszont mindez már az őszi pilotkritika-sorozatba fog tartozni. Remélem mindenki talált ebből a 10 sorozatból legalább egyet, amit meg fog nézni a közeljövőben. A nyári pilotkritika-sorozat utolsó része a Make it or break it-ről lesz.

Ez szintén egy Hajrá csajok feelingű sorozat. A történet nem rossz, főleg, hogy szeretem a sportos szériákat. A színészekkel már vannak bajaim, főleg, hogy az egyik kinéz annyinak, amennyinek a sorozatban lennie kellene, a másik meg vagy tí évvel tűnik nála idősebbnek.

Az első részben választják ki, hogy ki megy az országos torna bajnokságra és mivel szőke cicababa nem került be a legjobb háromba, így apuci segít neki, hogy végül sikerüljön eljutnia a bajnokságra és az edzőkkel együtt lelép, így a három lánynak nem marad senkije, aki segíthetne nekik.
Ayla Kell alakítja a legjobb tornászt, akitől mindenki fél, hiszen annyira jól teljesít. Josie Loren az, aki állandóan kikap barátnőjétől, de nem sajnálja, csak élvezi. Ott van még a szőke cicababa, akit Cassandra formál meg. Érdekes személyiség és belőle ki is nézem, hogy a későbbiekben valamilyen oknál fogva bocsánatot fog kérni.
Megint egy ABC Familys sorozatról írok nektek, lehet, hogy azt hiszitek, hogy ez a mániám, pedig minkor ezeket a pilotokat letöltöttem, sejtelmem sem volt, hogy ezek mind egy csatornához tartoznak, csak miután elkezdtem nézni őket, akkor derült fény arra, hogy a többségük mind ehhez a csatornához tartozik.

Az első két évad még 20-20 részes volt, majd mivel nem volt sikere, amire még ma is emlékszem, így kapott egy elvileg lezárt sztorit, amit egy nyolc részes harmadik évaddal oldottak meg.

Értékelés: 10/6. Nem volt ez annyira rossz. Azért is szeretem ezeket a szériákat, mert annyi munka van egy-egy ilyen sportban, ami csak irigylek tőlük. Szeretnék én is egyfajtánál kikötni és abba mindent bele adni. Igaz régen volt, de mára már annyi volt a tanulás mellett, hogy nem tudtam csinálni. Ajánlom azoknak akik egy kis darát szeretnének, ami már kicsit hosszabb, mint az előzőek. Szerintem nem volt ez rossz, de azért megnéznék még pár részt, hogy azt tudjam mondani, hogy nézhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...