Inna feat. Pitbull – Good Time

Lassan azzal sem lehet lépést tartani, hogy Pitbull kivel duettezett már. Lehet, hogy egyszerűbb lenne azok nevét összeírni, akik még nem dolgoztak együtt a rapperrel. Most a román sztár, Inna készített egy közös dalt és videót az amerikai zenésszel. Pitbull hangját ezer közül is meg lehet ismerni, de nem azért, mert annyira jó és kiemelkedő, hanem, mert különleges. Hozzátenném, hogy nincs igazán hangja, de manapság ez már nem számít fontos tényezőnek a zene világában.
A videó nem lett a legjobb, de a dal sem az igazi. Lehet, hogy hallgatgatni fogom, de nem lesz a kedvencem az is biztos. A refrén különösen irritál. Inna sem a hangjával van ott, ahol, de mint már említettem ez már nem fontos. A kisfilm szerintem értelmetlen, ráadásul az énekesnő is igen alulöltözött, ami nem is lenne baj, de az a ruhának nem nevezhető gönc igazán undorító, de ez csak saját vélemény.

Értékelés: 10/4. Lehet, hogy később már annyira rossz lesz számomra, hogy az már jó, de jelenleg még az elviselhető szintet sem üti meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...