Leighton Meester és a ki nem adott album

Sokan tudják, hogy Leighton Meester próbálkozott a zenei világban, kisebb-nagyobb sikerrel. Több videója is felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra, ráadásul még egy country filmben is szerepelt, ahol több hasonló dalt is el kellett énekelnie. Szerintem senkinél nincsen rosszabb hangja, főleg, ha azt nézzük, hogy manapság nem a hang számít. A színésznő amúgy már több nagy hírű zenésszel is dolgozott együtt, ilyen például a Blurred Lines énekese, Robin Thicke. Természetesen ez már régebben történt meg.

Azt még mindig nem tudtam megérteni, ha valaki elkészít egy lemezt, akkor miért nem adja ki? Akár a youtube-ra is feltölthetné, de Leighton még ezt sem tette meg. Az album amúgy pár hónapja szivárgott ki. Egy-egy dal megtalálható volt pár internetes oldalon, de az egész még csak most került ki. Jól titkolták, az biztos.

A lényeg annyi lenne, hogy összesen egy 14 dalt tartalmazó lemez lett volna. Azért nem vagyok ám annyira oda érte. Igaz, hogy van pár igen kellemes és jó dal, de szerintem Lei még ma sem találta meg a saját zenei stílusát. Ez nem az volt, az egyszer biztos.
A Little Bit Stronger egy ballada, ami még ér is valamit erről a ki nem adott albumról. A Just Wanna Dance című dal már kevésbé lett az énekes/színésznőhöz hű alkotás. Egy feljavított dance-dal, ami még a discoban sem állná meg a helyét. A Set it on fire már egy kicsit többet ér és jobb a hangzása is, de még mindig nem az igazi. Ezzel az a baj, hogy még az Leighton hangját sem igazán hallani benne. Az Entitled megint csak egy ballada, de ez már rosszabb, mint az első. Ez nem megy neki, vagy csak nem jó dalokat szed össze? A Front cut megint egy feljavított dance-dal, ráadásul még közreműködő is van benne. Mi lesz még itt? Kinek nincs manapság Birthday címmel dala. Ebből a GG Blair-je sem maradhatott ki, csakhogy neki annyira nem sikeredett, mint Katy Perrynek vagy Selenának. A Bette davis eyes elvileg csak demoként van az albumon, vagyis csak az szivárgott ki. Hallatszik is rajta. A hang megint nem tökéletes, de azt hiszem ebből szívesen meghallgatnék egy eredeti verziósat, mert ez a dal annyira nem lett rossz. Persze, ez az egy nem szivárgott ki rendesen.
Bad girl, mint rossz lány, ami nem illik Leihez, de próbálkozni szabad, csak nem megy. Megint egy feljavított akármire sikeredett, amit nem szeretnék sokszor meghallgatni. A Body Control olyan, mint az album többi dala. Igazán egy sincs, amit meg tudnék különböztetni a többitől. Nagyon egyhangú lett és mű az egész.
Van még itt pár dal, de azokról nem tudok mit írni, csak, amit eddig megfogalmaztam. Az albumnak egy előnye van, hogy nem jelent meg. Bár nem vagyok megértő ezen a téren, mert, ha már elkészítünk egy korongot, akkor azt fejezzük is be, de lehet, hogy Leighton is érezte, hogy ezt nem kéne erőltetni.

Értékelés: 10/3. Azért hallottam már ennél ezerszer rosszabbat is, de ennyi elég is volt belőle. Még egy rajongónak sem tudom ajánlani. Akinek ennek ellenére bejött, váljék egészségére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...