A sorozatsztárok legjobb dalai

Azt hiszem nem mondok újat senkinek, ha megemlítem, hogy mennyi sorozatsztár próbálkozik a zenei világban is. Sokaknak sikerül, de vannak, akiknek mindez nem jön össze. A legtöbben csodás hanggal rendelkeznek, de mint tudjuk, manapság ez már semmi sem számít a zenei életben. Ebben a cikkben a legjobb videókkal, illetve dalokkal emlékezünk meg azokról, akiknek nem csak a színészet világában van keresni valójuk.

Az én személyes kedvencem Bethany Joy Lenz Halo című dala, ami a One Tree Hill, azaz a Tuti gimiben hangzott el. Máig nem tudom megunni és egyszerűen imádom ezt az alkotást. Bár sajnos videó nem készült hozzá, a sorozatbeli felvétel mára már legendává vált.



Nem csak a zenei szériákból próbálkoztak színészek, hiszen a Gossip Girl Leightonja is sokszor kóstolt bele ebbe a világba. Nehéz kiválasztani egy dalt, amit szeretek, de mivel most ez a feladat, így ezt a kicsit furcsa hangzású kislemezt választom, ami bár sokaknak nem jött be, nekem nagyon tetszik.



A 90210 sztárja, Jesica Lowndesről is írtam már az oldalon, de most egy másik dalt emelnék ki. A Snake Charmer mellett vannak még kedvenceim, de úgy gondolom, hogy ez lett az egyik legjobb dal, ami a sorozatban elhangzott, vagy éppen, amit maga Jessica énekelt fel, hiszen nem csak ott volt sikeres zenei karrierje.



Lea Micheleről tudniillik, hogy mesés hangja van, nem csoda, hisz a karrierjét az operaszínházban kezdte meg. Jelenleg a Glee utolsó évadát forgatja, de a legjobb dala nem a sorozatban hangzott el, hanem a saját karrierje első komolyabb dala, a Cannonball. Ezen felül saját lemeze is jelent meg, de szerintem ezt nem tudja semmi sem felülmúlni.



Szintén a Tuti gimiben tűnt fel Jana Kramer, aki mára már hatalmas country-csillag, hiszen a Teen Choice Awardson is jelölték, de Taylor Swift mellett természetesen semmi esélye nem volt, de nem bánom, így legalább az én kedvencem marad és nem lesz tucatsztár. A legjobb dalt tőle megint csak nehéz kiváasztani de azért csak sikerült. Nem csak a dal, hanem a Whiskey videója is hatalmas kedvencem, így ő lett az énekes-, színésznő legjobb dala.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...