Előadók és a legjobb dalaik #1

Ebben a cikksorozatban előveszek jó néhány énekest, akik már jó ideje a szakában vannak, de előfordulnak olyanok is, akik még csak most kezdtek zenélni, mégis van nem egy nagy sikernek örvendő daluk. Egy-egy előadótól, csak egy dalt emelek ki, ami az én személyes kedvencem. Szívesen várom kommentben a ti kedvenceiteket az énekesektől!




Shakira feat. Alejandro Sanz - La Tortura

Shakira legjobb dalát nehéz kiválasztani, hiszen megannyi remek alkotással rendelkezik. Ha mégis választanom kellene, akkor nagy nehezen a La Tortura nyerne. Bár nagy kedvencem mostanában az Empire, de úgy gondolom ez még az igazi Shakira-korszak volt, ahol még mindent beleadott, táncolt, ráadásul spanyolul énekelt. Nektek melyik a kedvenc Shakira dalotok?



Britney Spears - Overprotected

Azt hiszem még egy olyan előadó nincsen, mint Britney. Korunk egyik legnagyobb zenésze, minden más, amit eddig tett, a karrierjére bár hatással van, mégsem csúszott le, hanem újból és újból visszatér. A kedvenc dalom mégis egy régebbi, azaz az Overprotected. Ezt nem lehet megunni és a mai napig elhallgatom. Nagy verseny volt, hiszen a Til the world ends is nagyon nagy kedvencem, de mégis az előbbi nyert, mert visszaemlékszem a régi szép időkre. Nektek melyik a kedvenc Britney dalotok?



Linkin Park - Numb

Azt hiszem a Linkin Park legjobb dala egyben a legsikeresebb is. A Numb nem mai gyerek, mégis a mai napig az együttes legmeghatározóbb alkotása, hiszen szinte ezzel robbantak be a köztudatba. Akkor, mikor ez megjelent nem lehetett nem hallani, hiszen mg a csapból is ez folyt. A mai napig jelen vannak a zene világában, ami kevés együttesnek sikerül. Nektek melyik a kedvenc Linkin Park dalotok?



Hilary Duff - Come Clean

Nagy versenyben győzte le a Strongert a Come Clean. Bár nem feltétlenül a kedvenc dalom, de úgy gondolom, hogy ez a legjobb dala az énekesnőnek. Hihetetlen, hogy már több, mint 10 éve van a szakmában, önmaga maradt, van magánélete és nem tűnt el a süllyesztőbe, ráadásul még csak 26 éves. Nem semmi utat járt be. Nektek melyik a kedvenc Hilary dalotok?



Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Eminem legjobb dala kétségkívül a Rihannával közös Love the way you lie. Egy hihetetlen közreműködés, ráadásul azóta már több dalban is együtt dolgoztak, amelyek mindegyike nagy sikernek örvend. Az énekes régebbi dalaiért is nagyon oda vagyok, ahhoz képest, hogy nem nagyon szeretem a rapp előadókat. Nektek melyik a kedvenc Eminem dalotok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...