Nyári pilotkritika-sorozat #6

Folytatjuk a nyári pilotkritika-sorozatunkat. Azt hiszem ez egy fantasztikus ötlet volt a részemről, ugyanis már most felfedeztem pár sorozatot, aminek neki fogok esni és végig nézem. Ebben a részben a The Secret Life Of The American Teenagerről írok kritikát.


Megint egy olyan szériát hanyagoltam el az évek alatt, amit nem kellett volna. Tény és való, valószínű, hogy pár évvel ezelőtt jobban élveztem volna, de ettől függetlenül is egy nagyon jó sorozatról van most szó. Azt hozzá sem teszem, hogy a főszereplőt a mostani nagy sztár formálja meg, Shailene Woodley.
Az Abc Familynél még nem igen találtam rossz sorozatot. Nekem ezek a családi, sulis és egyéb, kellemes és összefüggő alkotások mindig jobban bejöttek, de ettől függetlenül előszeretettel nézek Teen Wolfot vagy True Bloodot is. Azt hiszem az ilyen szériák a napi darára tökéletesek, ráadásul ez, úgy, mint a többi kedvelt sorozatom, hosszú. Nálam ez az egyik szempont, ha már befejezett művet nézek, hogy legyen több évada is. Természetesen kivételek vannak.

Maga a történet egy terhes lányról szól, aki 15 évesen esik teherbe egy általa nem is igazán ismert fiútól. A háttérben vannak katolikus gyerekek, akik megfogadták, hogy nem csinálják a házasságig. Persze, a srác pont az első részben szegi meg a fogadalmát. Azt hiszem a kavarásokban nem lesz hiány az évadok során. A színészekkel nincs különösebb bajom, bár Adrian és Jack nem igazán jönnek be, lehet, hogy ez a későbbiekben változni fog, mert egy biztos, végig fogom nézni ezt a szériát.

Érdekes lesz figyelemmel követni Amy terhességét és, hogy mit fog hozni számára az élet a későbbiekben. Megtartja-e a gyereket, jóban lesz az apjával? Mi lesz az ő szüleivel? Azt hiszem megannyi kérdést fel fog vetni a sorozat, de tanulságosnak is nevezhető, hiszen bemutatja, hogy milyen nehéz is egy tinimaminak.

Értékelés: 10/8. Lehet még ebből valami: Sajnálom, hogy "csak" 5 évad készült belőle, de ez is elég lesz ahhoz, hogy igazán megszeressem. Aki szereti a tinisorozatokat, vagy a családiakat, esetleg csaj egy nyári darát keres, annak ajánlani tudom a szériát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...