Teen Wolf - Izgalmas kezdet

Megmondom őszintén, az évad első részének nem láttam értelmét, de amúgy egy igazán izgalmas évadot kezdtünk meg és lassan fejezünk is be. Stiles továbbra is a kedvenc karakterem, ahova most Malia is csatlakozott, bár nem szeretném, hogy egy őrült Peter utánzat váljon belőle. 


Az MTV szerintem a kezdetekkor nem gondolta, hogy egy ilyen sikeres sorozatot hoz össze. Azt is bevallom, hogy az első évadért nem voltam oda, ez a második évad végénél változott meg és azóta az egyik kedvenc szériám. Minden héten van benne izgalom, nem hagynak félbe szálakat sem, bár néha nagyon kell figyelnem, hogy egy-egy szereplő honnan is került elő, hiszen az egésszel az a baj, hogy a 3. évadot kivéve, évente adták a sorozatot és mindent elfelejtettem belőle és ez jövőre is így lesz. 

Kezdeném azzal, hogy Derek nagyon el van hanyagolva, ezért is találtam feleslegesnek az első részt, hiszen bár kiszabadítottuk, azon kívül, hogy kezd megint ember lenni, egy-egy részben, ha kap öt percet, akkor sokat mondtam. Azt hiszem, hogy bár örülök, hogy ennyit foglalkoznak Stilessel és a többiekkel, a főszereplők másik részét sem kéne hanyagolni, ahogy Lydiát se, akit az elmúlt egy-két részben hanyagoltak a készítők. Mondjuk hozzátenném, hogy ez a Benefactoros szál nekem nem igazán jön be ezzel a listával, főleg, hogy Lydia oldja meg a fejtörőket, de az ő fajtájáról semmit nem tudtunk meg eddig, pedig igazán érdekelne, hogy mire képesek. 

Malia és Shelley behozása a sorozatba az egyik legjobb húzás volt a széria történetébe. A színésznő tökéletesen alakítja a lányt, ráadásul miatta nem is hiányolom Alisont. A másik női szereplő, Kira, aki szintén el volt hanyagolva az utóbbi egy-két részben. Néha vannak jó pillanatai, de különösebben nem a szívem csücske sem a karakter, sem a színésznő. 
Liamot sem volt rossz ötlet belekeverni a történetbe, de még nem győzött meg, hogy igazán idevaló lenne, elvileg az ötödik évadban ő is főszereplő lesz. Nem tudom, lenne mit fejlődnie, de érdekes látni, hogy Scottnak, hogyan is lesz falkája, mert egy idő után szüksége lesz rá. 

A szülők jelenléte is nagyon tetszetős, nincs belőlük sok, de mégis ott vannak, hogy bármilyen ügyben segítsenek, akár kórházi dolog, akár rendőrségi, bár Scott apja túl gyorsan vált a jók egyikévé, de majd meglátjuk, hogy mi az ő története.

Értékelés: 10/9. Az egyik olyan sorozat, ami az évek során nem lefele halad a minősége, hanem fejődik, nem is kicsit. Bár itt is vannak kevésbé jó részek, elnézzük neki, mert fergeteges élményt nyújt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...