A három legjobb zenés film

Ebben a posztban bemutatom a három legjobb zenés filmet, hiszen ki ne szeretné őket. Ezeket többször is szereti megnézni az ember, főleg, ha már a dalokat is ismeri és tud közben énekelni.

High School Musical

Bár nem régi és Disneys maradjunk annyiban, hogy ez az egyik legjobb zenés film, amit valaha láttam. Bár most már annyira nem szeretem, hiszen kinőttem belőle, de minden megvan benne és nem csak az első rész a jó benne, hanem mind a három. Annak is nagyon örülök, hogy nem csináltak még egy részt, mert az elrontotta volna az egészet, főleg, ha nem a főszereplők lettek volna benne, hiszen úgy volt, hogy ők már nem vállalnak többet ebből.

A High School Musical első része 2006-ban debütált Amerikában és hatalmas sikert ért el nem csak a tenger túloldalán, hanem ezen a részén is. A zenék mind-mind slágerek lettek és a színészek is ismertté váltak. A második részre 2008-ban került sor, akkor mutatták be a Vadmacskák nyári kalandját, majd 2010-ben következett a befejező Végzősök film, ami lezárta a történetet.
A HSM-ből rengeteg souvenir készült és az iskolai szereken is megtalálható volt, ráadásul hatalmas mennyiséget adtak el belőlük.


Grease

A Grease című filmet 1978-ban mutatták be az államokban. Olivia Newton-John és John Travolta volt a két főszereplő. Bemutatja a kor jellegzetes hajviseletét és ruházatát is, mindent, amit az ötvenes években volt hordani szokás. Díszbemutatója 1978. június 4-én volt Los Angelesben és 13-án New Yorkban.
1958-ban játszódik a film a nyár végén. Megismerkedik két fiatal, akik egymásba szeretnek, majd az iskola újra összehozza őket, de ott már nem megy minden olyan simán. A You're the one that i want és a
Summer Nights lett a két leghíresebb dala a musicalnek. A film Oscar és Golden Globe jelöléseket is begyűjtött. A Grease ma is híres a fiatalok körében.





Tökéletes hang

Ez a legújabb zenés film. A rendezők és az írók sem számítottak ekkora sikerre a film kapcsán éppen ezért 2015-ben jön a folytatás is.
Beca az a fajta lány, aki inkább hallgatja azt, ami a fejhallgatójából jön, mint azt, ami belőled. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő.
Becát a híres Anna Kendrick alakítja, akiről nem is tudta a nagyközönség, hogy ilyen csodás hanggal van megáldva. A film egyik dalából a "Pohár dalból" egy videóklip is készült, amit több millióan láttak már a videómegosztó portálon.
A filmet 2013. március 28-án láthatták először a mozikban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...