Pretty Little Liars - 3+1 music

3+1. Florence and The Machine - I'm not calling you a liar 

A dal az első évad végén, pontosabban az utolsó részben hangzott el. Az együttes több dala is szerepelt már a sorozatban, ahogy más szériákban is. Nem csak a cím, hanem a dal is nagyon beleillik a sorozat világába.



3. Plumb - Invisible


A dal a 3. évad 24. részében volt hallható. Az előadó több dala is szerepelt már a sorozatban és más szériákban is, mint a The Vampire Diaries. Az Invisible viszont nem csak a jelentetbe illett bele, hanem a sorozat hangulatába is. Toby és Spencer beszélgetése közben hangzott el.



2. The Strange Familiar - Alibi

A dal a 3. évad 17. részében csendült fel. Ez volt az egyik legérzelmesebb dal és szerintem Spencer számára is az egyik legnehezebb pillanatok egyike. A karakter a kocsiban sír, miközben esik az eső. Nem hiszem, hogy a szériában hangzott-e el érzelmesebb dal, de cáfoljatok rám, ha nem igaz.



1. Secret - The Pierces

Melyik dal lehetne az első, mint maga a főcímdal. Szerintem akkor egy nagyon jó választás volt és ezt a mai napig fenntartom. Bár a dal feltűnt már több híres sorozatban is, mint a Gossip Girl, itt van a legnagyobb jelentőség. Teljesen odaillik ahova és mellesleg a két énekesnő is nagyon jól néz ki. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...