Teen Wolf - Az évad egyik legjobb része

Lement a Teen Wolf mostani évadának újabb része, szám szerint az ötödik. Meg kell, hogy mondjam, ez volt az eddigi legjobb része az évadnak, persze még nagyon korán van ilyet mondani, mert nem a megszokott 13 részes lesz, hanem 24, így elég sok esély van arra is, hogy lesz még ennél jobb rész is. Viszont ebben a részben meg volt minden. Izgalom, érzelem és még humor is. Komolyan, Stilesen csak röhögni tudok. :D

Talán az egészben az a jó, hogy vannak olyan karakterek, akik mindig más irányba viszik az egész sorozatot. Stiles és Lydia azok, akik a vicces oldalt képviselik. Scott, Derek és a többi farkas az izgalmas oldal és van még egy érzelmes részünk is, ami Alison és Scott által valósul meg. Ebben részben viszont mind a három jellemző megtalálható volt. Az izgalom a harc miatt és, hogy mi lesz Scottal, a humor mindig jelen van, de most nagyot alkotott Stiles és az edző is. :D



Nos, az érzelmes oldal az évadban először újra látszódik kibontakozni. Azt hiszem a következő részekben számíthatunk az Ali és Scott párosra és arra, hogy megint együtt legyenek, mert ez a rész nagyon azt sugallta, sok más mellett persze.
Az elejét nem értettem, azt hittem, hogy kihagytam egy részt az miatt, hogy nincs gépem, de a visszatekintések alkalmával kezdett világossá válni, hogy mi is történt valójában, azt meg, hogy Derek meghalt, egy percig sem hittem el, hiszen nem gondolom, hogy a rendezők és az írók olyan hülyék lennének, hogy az egyik legfontosabb karaktert kiírják a sorozatból.
Scott sebe és az egész karmolásos és önsajnálatos dolog nagyon meglepő volt. Nem is fogtam fel, hogy miért is lenne ő a hibás, hiszen nem csinált semmit, de mikor az egész csatát újrajátszották nekünk nézőknek, tudtam, hogy miért is gondolja ezt, bár tudná, hogy Derek él és virul, vagyis csak él a virulása szerintem kétséget kizárólag nem igaz, hiszen az utolsó másodpercekben összeesett.

Ali segítségére szüksége volt a Derek vezette falkának, mert különben többen haltak volna meg, mint most. El sem hiszem, hogy egy Alfa falka, hogy nem tudott leszámolni egy ilyen kicsi és fiatal farkasokkal, hiszen mind nagyon éretlenek és még tapasztalatlanok is a falkás és a farkasos dologban, míg az alfák rengeteg magukfajtát és szerintem egyéb más fajt is pusztítottak már.
Nagyon tetszett, hogy Alison volt az, aki a kis Scottra vigyázott, hiszen a visszatekintésben láthattuk, hogy ő volt az, aki a "harcban" alul maradt Scottal szemben és belátta, hogy nem olyan erős, most viszont igen is annak érezhette magát.

A rész értékelése: 10/10. Nem szoktam adni 10-et szinte semmilyen részre és sorozatra, mert egyiket sem tartom tökéletesnek, de ez egyszerűen fenomenális volt. Végre volt Ali és Scott. Sok-sok Stiles humor elhangzott és az, hogy egyszer végre nem Alire kellett vigyázni, hanem ő felügyelte Scottot. Ez egy másfjata Teen Wolf az eddigiekhez képest, de jó értelemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...