Twisted vs. The Lying Game

Szerintem kevesen ismerik a sorozatokat, főleg a TLG-t, hiszen az jelenleg nem fut.Az ABC csak egyet fog megtartani a kettő közül és senki sem tudja a mai napig, hogy melyik lesz a nyerő széria, egy biztos, mind a két sorozat kevés embert vonz hétről-hétre.


A The Lying Game 2011-ben indult útnak az ABC-n. A történet egy ikerpárról szól, akiket szétválasztottak a születésüknél. Az egyikük egy gazdag családhoz került, a másik lány viszont nevelőszülőknél kötött ki, ahol finoman mondva, nem volt "kedvesek" a lánnyal.
A két fiatal az interneten talált egymásra, majd helyet cseréltek, hogy addig Sutton megkereshesse az igazi édesanyjukat. Ez volt az első évad. A második már nem volt ilyen egyszerű, míg Emma beilleszkedett és sokaknak elmondta, hogy ki is ő, majd szerelmes lett Ethanbe, aki viszont szerette, ám szakítottak és a lány Thayernél kötött ki, aki mint kiderült a második évad végén, gyilkolt is. Nem lövöm le a poént, mert az senkinek nem jó.


A Twisted című sorozat, ennél sokkal egyszerűbbre sikeredett. Adott két kislány és egy srác, akik nagyon jó barátok, ám a srác megöli a nagynénjét és börtönbe kerül. A két lány eltávolodik egymástól. Pár évvel később a srácot kiengedik a börtönből és visszatér az iskolába, ahol nem fogadják nagyon jól. Próbál újra jóban lenni a csajokkal, de ők sem akarnak közel kerülni hozzá, ám megsajnálják és legalább beszélgetnek vele. Meg kell, hogy mondjam, a srác elég fura és véletlenül sem tűnik ártatlannak. A sorozatból még csak 4 rész ment le és a nézettsége nem túl jó.

A két sorozat tehát nem sikeres, viszont a csatorna egyet meg fog belőle tartani. Azt nem tudni, hogy melyiket, de ha belegondolunk, akkor egy olyan sorozatra jobban tudnak építkezni, amiből már kész van 30 rész, mint egy olyanból, amiből csak 4 rész ment le és az sem volt sikeres. Lehet, hogy kicsit más szemmel látom a dolgokat, mert a The Lying Game című sorozatot sokkal jobban szeretem, de úgy gondolom, hogy az valamennyivel sikeresebb volt és több mindent lehet belőle kihozni. Ne értsetek félre, a Twisted is egy nagyon jó széria, viszont az alapötlet, az az is marad, nem látok benne fantáziát. A The Lying Gameben több a lehetőség és ki tudja, még az is lehet, hogy a harmadik évad lesz a nyerő. Hozzátenném, ha már nem is ez nyerne, lehetne egy befejezése, mert ami a 2. évad végén volt, még véletlenül sem lehet nevezni lezárásnak, sőt...

Nem tudom, hogy ki ismeri a sorozatokat, de várom a véleményeket. Szerintetek melyik kap új évadot? Melyiket szeretitek jobban?

1 megjegyzés:

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...