Comic Con (2013) - Csütörtök (Teen Wolf, BATB)

A Comic Con idén is megrendezésre került. Az első nap szerdán volt, ahol Pilot epizódokat mutattak be, majd csütörtökön többek között a Teen Wolf és a Beauty and The Beast volt a palettán. eza  két sorozat volt, ami még számunkra is ismerős lehet és érdekeltek vagyunk benne, mert sokan olvassátok róluk a cikkeket! :)

Teen Wolf

A főszereplők és az írok között jelen volt Tyler Posey, Jeff Davis, Holland Roden, Dylan O’Brien, Crystal Reed, Daniel Sharman, Tyler Hoechlin, Max Carver, Charlie Carve.
Megtudtuk többek között azt, hogy 13 rész utána  nyáron búcsúzik a sorozat és január 6-án lesz a téli premier. Az nyár utolsó része az egyik legjobb lesz az évadban és feszültséggel zárul. Jeffet kérdezték arról is, hogy mi volt az első pár résznek a lényege, hogy miért volt olyan lapos. Elmondása szerint, új karaktereket akart bevezetni és fel akarta avatni az új főgonoszt.
Tyler Poseyt arról kérdezték, hogy örül-e, hogy "Igaz Alfa" lett belőle, erre azt válaszolta, hogy igen, mert így nem kell gyilkolnia.

Lydiáról a 9. részben tudunk meg többet, ugyanis az egy Lydia-centikus epizód lesz. A rész címe is kiderült: "The Girl Who Knew Too Much".
Azt is megtudtuk, hogy Stiles szüzessége a következő részben nagy szerepet fog kapni, lehet, hogy a kiszivárgott Lydia-Stiles csók nem is hamis?
Hoechlin is beszámolt a karakteréről. Azt mondta, hogy az eddigi évadok közül ez a kedvence, mert megmutathatja az érzelmesebb oldalát. Az évad 8. része egy flashback epizód lesz, a címe Visions. ebben a részben láthatjuk mi is történt Derek gyermekkorában, ezáltal sok kérdésre választ kapunk a múltból. 
Nagyjából ezek voltak a témák. Íme pár kép a szereplőkről, akik jelen voltak. :) 

 















 

 

Beauty and The Beast

 

A Beauty and The Beast panelján részt vett többek között Kristin Kreuk, Jay Ryan, Austin Basis és a két rendező/forgatókönyvíró Jennifer Levin és Sherri Cooper.
Természetesen tőlük is megtudtunk sok-sok spoilert.A második évad rögtön egy támadással kezdődik, azt nem tudni, hogy kik között. Még mindig kíváncsiak arra, hogy Vincentre milyen hatással van az ellenszer.
Nem spoiler, de azt is kiderült, hogy október 1-én kerül az amerikai polcokra az első évad dvd-je.
Lehetséges, hogy a második évadban egy újabb szörnyeteg is jelen lesz, aki valószínűleg Vincent katonatársa volt.
Tess az évad elején túljut azon a helyzeten, hogy nem törődik Vincenttel, csakis barátnőjére figyel oda. Azt is megerősítették, hogy Sendhil Ramamurthy (Gabe) több részben is szerepet kapott. A nagy kérdés az, hogy kinek az oldalán áll.
Megismertük az első évad utolsó perceiben, hogy ki is Cat apja. A nézők már tudnak mindenről, de a lány nem jön rá mindenre egyszerűen. Először azt kell megtudnia, hogy az apja nem is az igazi apja. Mikor megtud mindent róla találkozni akar majd vele.
Nos, nagyjából ennyi. Itt vannak a képek is! :)















SAJÁT FORDÍTÁS! Ha viszed, tüntesd fel a forrást! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...