Hellcats - 1. évad

Másodszor néztem végig az első évadot és ezáltal a sorozatot is, mert sajnos mikor 2011-en a képernyőn volt nem volt elég a nézettsége és elkaszálták. Ez lehetett volna a következő tinisorozat és nem is értem, hogy sokan miért is nem nézték, mert egy fantasztikus sorozat volt. Oké, megint pompomlányok, de maga a történet nem fogható semelyik sorozathoz sem. Még azt is mondhatom, hogy jó időpontban adták, de sajnos ez sem volt elég, ráadásként nem is zárták le a sztorit, de még mindig jobb lett a vége, mint a The Lying Gamenek, hiszen az olyan, mintha kitéptek volna valamiből egy darabot. Na, de maradjunk a Hellcatsnál.


Az alaptörténet annyi, hogy van egy lány Marti (Aly), akinek megszüntették az ösztöndíját, így új után kell néznie. Meg is kapta a Hellcatsban, ami az egyetem pompomcsapata. Savannah (Ashley Tisdale) a csapatkapitány, Alice, akinek a helyére jött Marti megsérült, így Marti lett az új ugrójuk. Tehát ennyi az alap, nem valami izgalmas mi? Szerintem viszont nézhető, főleg a következő részek. Ott van Marti legjobb barátja is, akivel Savannah összejön, majd Martival lefekszik, így szakítanak, de kibékülnek. Mart járt csapattaggal is, sőt a végén az egyik volt tanárával is összejön. Kiderül, hogy van egy féltestvére, akit levadászik és, aki nem árulja el, hogy az apjuk él. Savannah családja sem egyszerű, hiszen a testvére 19 éves és vallásos suliba jár, oda, ahova S is járt a Hellcats előtt. Nos a tesója terhes lesz és a családja nem nézi ezt jó szemmel, végül megbékélnek vele. Az apját lecsukják, de óvadék ellenében kiengedték, majd megszökött.
Az utolsó részekben olyanokra nem kapunk választ, mint: - Mi lesz Martival, az apjával és az újdonsült tesójával?
- Savannah apja visszajön?
- Aliceval és Lewissal mi lesz?


Még több minden is van, de úgy gondolom, hogy nem volt vészes annak ellenére, hogy elkaszálták és nem tudták befejezni.
Természetesen Ashley miatt kezdtem el nézni és ő is volt a kedvencem, de Alyt is ismertem előtte és a sorozat során jobban megkedveltem. Szerintem majdnem minden megvan, ami kell egy sorozathoz, hogy izgalmas és érdekes legyen, főleg a tiniknek. Semmivel sem unalmasabb, mint a mostani Pretty Little Liars részek, amit meg kell mondjam, hogy egyre jobban unok, pedig az egyik kedvenc sorozatom. A Hellcats egy átlagos és érdekes sorozat. Nézhető, fantasztikus zenékkel és táncokkal. Szerintem azért is van pl. a Gleenek sikere, mert zenés és most erre van kereslet, meg a vámpírokra, de ezeket nem lehet egy lapon említeni. Az a baj, hogy ezt nem veszik észre az írók, illetve nem is kell olyan sok zene, mint a Gleeben. Ennyi, mint a Hellcatsban van, pont elég. Még azok is megismerhették Ashley vagy Aly hangját, akik eddig nem ismerték.

A sorozat értékelése: 10/7. Csakis azért kap hetest, mert nem lett lezárva, amiről persze nem tehetnek, de így elég zavaró a dolog, de legalább nem hagytak sok mindent félbe. Ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a zenét vagy a táncot, vagy csak éppen nincs mit néznie a nyár folyamán. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...