Mistresses - Folytatás

Bár a Pilot meglehetősen jó volt, attól függetlenül, hogy többet vártam, egyre megy lejjebb a sorozat minősége. Az elején még izgi volt, hogy mindenki megcsal mindenkit és még akkor oké is volt a dolog, de egyre unalmasabbá kezdett válni, most, hogy megnéztem a 3. részt, már nagyon unom. A szereplők folyamatosan mennek el. Valaki meghal, valaki csak úgy eltűnik. Kb. egy nevet sem jegyeztem meg, mert mire megjegyzem, eltűnik a szereplő.




Egyedül Savannahval vagyok úgy, hogy az ő szála még elfogadható. Ugye a sorozat a szeretőkről szól, egyedül neki van férje és szeretője is, akivel egyszer feküdtek le, szóval tulajdonképpen ő sem az. Akkor mi értelme is van? Ja az, hogy lehet, hogy attól a pasitól van a gyereke? Valószínűleg nem, hiszen vele egyszer feküdt le, míg a férjével ki tudja, hogy mennyiszer. Ott van még a pszichiáter nőci, akinek meghalt a szeretője és a családjától nem tud elszakadni. Milyen vicces, hogy a fia érdeklődött a nő iránt. Ez is olyan hihetetlen, semmi valósághű nincs benne.


Ott van még Joss, vagy mi a neve, azt tudom, hogy Savannah tesója. Neki sincs tulajdonképpen semmi szerepe sem a sorozatban. Annyi, hogy most jött egy másik főnök, akivel nincs jóban és ennyi. No meg az özvegy csaj. Neki sincs szerencséje a pasik terént, de ahelyett, hogy szeretője lenne, a halott férjének volt és van is egy gyereke a pasinak, akinek az anyja ki akarja zsebelni az özvegy nőt. Van tényleg minden itt, de tulajdonképpen egyre unalmasabb, nem csodálom, hogy csökken a nézettség. A színészek nagyon is jók, itt kétség sincs, de a sorozat egyre katasztrófálisabb.

A rész értékelése: 10/3. További hozzáfűzni valóm nem igazán van és nem hiszem, hogy az évadzáró előtt írnék még a sorozatról.

1 megjegyzés:

  1. Nem tudom nézted e valaha a Lost című sorozatot. Azaz amiben a repülőgép lezuhanása után egy szigeten élnek atúllők, amiről kisűl, hogy egy kísérleti telep féleség. Namost az általad ide belinkelt második kép - az Ázsiai színésznő - a Lostba játszott. Énnekem onnan ismerős. Csak most így hirtelen a neve nem jut eszembe.

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...