Elhunyt Cory Monteith!

Cory Monteith 1982-ban született. Kanadai származású színész, akinek a leghíresebb szerepe a Gleeben volt. Sajnos július 13-án holtan találták, valószínűleg drogtúladagolásban hunyt el. Corynak két hét múlva lett volna az esküvője a szintén Glees Lea Michelel, de sajnos az esküvőre nem kerül sor. A színésznő teljesen ki van készülve és teljes médiatilalmat kért. Rengeteg sztár nyilvánította részvételét a Twitteren.

Nina Dobrev: „Kizsigerelve érzem magam. Teljesen le vagyok döbbenve és szomorú vagyok az imént hallott hírektől. A szívemet küldöm Cory családjának és barátainak. Tartsuk tiszteletben őket és engedjünk teret a gyászuknak”


Kaley Cuoco: „Kérlek, mondjátok, hogy ez nem igaz. Cory Monteith, nem találok szavakat. Imádkozok, és a családdal vagyok lélekben. Ez szörnyű. Nem tudok beszélni”

Ian Somerhalder: „Ez valóban egy szomorú nap, egy hihetetlenül tehetséges fiatalember távozott körülünk. Részvétemet küldöm Cory családjának, a barátainak és a rajongóinak. Egy ilyen jó ember. Igazán”
Selena Gomez: „Nagyon fáj. Szeretlek Cory. Nyugodj békében. Minden gondolatom és imám veled van és a családoddal”

Victoria Justice: „#RIPCoryMonteith Hihetetlen tragédia... A szívem a barátokkal és a családdal van”

Lucy Hale: „A testem minden egyes porcikájával imádkozom Coryért, a családjáért és a barátaiért. Isten áldjon minden hozzátartozót. A szívem megszakad. Az élet annyira, de annyira értékes és törékeny. Még egyszer, imádkozok Coryért, a családért és a barátokért. Párszor találkoztam vele és milyen édes srác”

Ariana Grande: „#RIPCoryMonteith. Teljesen le vagyok döbbenve és a szívem darabokban. Imák, részvét és szeretet”

Ellen DeGeneres: „A szívem megszakad Cory Monteith barátaiért és családjáért. Micsoda veszteség”

Hilary Duff: „Nagyon szomorú vagy Cory Monteith halálától. Imádkozok a barátokért és a családért. Micsoda nehéz időszak”

Hayley Williams: „Annyira nehéz elhinni ezt Cory Moneith-ről. Nagy támogatója volt a Paramore-nak és egy hihetetlenül kedves ember volt annál a néhány alkalomnál, amikor találkoztunk. A szívem a barátokkal, a családdal és a rajongókkal van és mindenki mással, aki együtt dolgozott vele a Glee-n. Nyugodj békében Cory”

Demi Lovato: „#RIPCoryMonteith... Annyira hihetetlen tragédia. Legyetek szívesek imádkozzatok Leáért”

Katy Perry: „Nyugodj békében Cory. A szívem a családdal és a szerettekkel van. Az imáink veletek vannak”

Nick Jonas: „Annyira elszomorítanak a hírek Cory Moneith-ről. Imádkozunk a családjáért és a barátaiért”

Rihanna: „Cory Moneith, leljen békére a lelked és szállj az angyalokkal... A szívem darabokban és az imáim az összes szerettével”

Alyssa Milano: „Csodálatos ember! Miért hagytál itt minket ilyen hamar? Pihenj az angyalokkal, Cory Moneith”

Phoebe Tonkin: „Szóhoz sem jutok. Sok erőt és reményt küldök Cory összes barátjának és a családjának. Tartsátok tiszteletben a magánéletüket”

Megmondom őszintén, hogy nem ismerem a srácot, nem nézem a Gleet, de nagyon sajnálom, mert nagyon-nagyon fiatal volt és nem hiszem, hogy ennyit megért neki az állandó drog. Leat ismerem és nagyon sajnálom, hogy ezen keresztül kell mennie, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet neki most. Részvétem neki és a családjának is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...