Avril és Chad esküvője

Július 1-én kötötte össze életét a híres énekesnő Avril Lavigne és Chad Kroeger kanadai rocker. A Gilfriend énekesnője egyszer már férjhez ment, de az sajnos nem tartott sokáig, reméljük, hogy ezúttal jól választott. A pár Dél-Franciaországban, a Chateau La Napoule in Mandelieu-ben házasodott össze még a hét elején. Bár az énekesnő az esküvői főpróbán fehér színű ruhában vonult végig a nagy napon már egy fekete ruhát öltött magára, ahogy azt megígérte. A helyszínen alig 100 vendég volt ott, tehát elég szűkkörű volt az esküvő, de a pár így is nagyon boldognak tűnt.

Íme a főpróba képei! :) Ezeken tisztán látszik, hogy sem az esküvői ruha, sem a hajpánt nem egyezik meg a nagy nap összeállításával!













Ezek pedig már a hétfői, esküvői képek, amint a két pár az egyik hotel teraszán csókolóznak és ölelkeznek. Reméljük, hogy sokáig együtt lesznek és persze, hogy a boldogságot is megtalálják. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...