Britney Spears - A legsikeresebb dalok és videók

Ebben a bejegyzésben összesítem az énekesnő legjobb dalait és videóit. Várom a véleményeket, hogy ki ért vele egyet és ki nem. Aki nem, annak a véleményét szívesen meghallgatom, hogy miért. :)
Nem titok, hogy hatalmas Britney fan vagyok, nem is csoda, hiszen rajta nőttem fel. :D

6+1. Circus

Mindenképpen fel kell, hogy kerüljön a listára. A Circus videó hatalmas felháborodást keltett az állatvédőknél, de ez sem akadályozta meg, hogy hatalmas siker legyen, mint a dal, mint a klip. Ahogy azt a dal neve is mutatja egy cirkuszról szól és a videó is marad ennél a koncepciónál.




6. Toxic

A Toxic már kétségkívül nem azt a Britneyt mutatja be, akinek a karrierje 1998-ban indult el. A videóban az énekesnő több hajszínnel és kinézettel is megjelenik. A kislemezből rengeteget eladtak abban az időben és még ma is az egyik leghíresebb Britney dal.



5. Scream and Shout

Bár én nem vagyok annyira oda a dalért, de a klip meglehetősen erős lett, annak ellenére, hogy ez sem igazán szól semmiről. will.i.ammel közösen készítették el a dalt és a videót is, de van egy remix változata is, aminek a klipjét újra is forgatták egyéb zenészekkel. Máig ez a legnézettebb klipje az énekesnőnek, mégha nem is az ő VEVO csatornáján található meg.



4. I wanna go

Ez máig az egyik legsikeresebb dala az énekesnőnek. Nem csak, hogy visszatért, hanem a tőle nem megszokott hangzásvilágot használta fel ebben a dalban. A klip igazából semmi extráról nem szól, de mégis ez az egyik legtöbbet elhangzott dal Britneytől.



3. I'm a slave 4 U

Ez volt az első olyan klip az énekesnő karrierjében, ami szexibbre sikeredett, mint az előzők. Ezzel akart túltenni a kislányos imidzsén és valljuk be, sikerült is neki. A videó már a 2000-es évek elején jelent meg és hatalmas sikert aratott, annak ellenére, hogy volt, akinek nem tetszett, mondván, túl forróra sikerült, de valljuk be, ma már vannak ennél sokkal durvább videók is.



2. Till the world ends

Bár nem ez volt az énekesnő visszatérő klipje, mégis nagyobb sikert aratott, mint a Hold it against me. Ez volt Britney első olyan klipje, ami elérte a 100 milliós nézettséget. Azóta már több klip is elérte, sőt meg is haladta, de egy biztos, hogy ennél igényesebb videót nem adott ki az énekesnő. 2011-ben jelent meg és akkor még féltek a világvégétől, de miután végül nem jött el, azután is sokat hallgatták a dalt.



1. ...Baby one more time

Melyik klip lehetne az első, mint a legeslegelső videója az énekesnőnek. Nem hiszem, hogy létezik olyan ember, aki nem hallott volna a dalról, hát még Britneyről. lehet, hogy sokan nem szeretik, de minden bizonnyal tud valamit, hogyha több, mint 10 éve a slágerlisták élén vannak a dalai. Abban az időben, mikor még kezdte a pályafutását akkor hatalmas sikerei voltak, de ez még ma is így van, ráadásként még el is ismerik a munkásságát. A ...Baby one more time még az előző évezredben jelent meg, de még ma is sokan emlegetik és szeretik a dalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...