Beauty and The Beast - 2. évad 2. rész

Az első rész is eléggé más volt az előző évadhoz képest, de a második felülmúlta azt is. Éppen ezért is sajnálom a borzalmas nézettséget, ami már kúszott fel az előző részhez képest, de sajnos még így sem érte el az egy milliót, ami még mindig kasza szinten van, nem is említve a felvezető műsorát a Hart Of Dixiet, sajnos az is elég silány nézettséget produkál.

Jay Ryan még mindig meglepően halad felfelé a tehetség útján, lehet, hogy meg is volt benne, nem tudom, de az biztos, hogy ez a másfajta Vincent jobban áll neki. Látszik, hogy hezitál, mert nem tudja mit tegyen annak ellenére, hogy tudja a dolgát, de a Cat iránti érzései, annak ellenére, hogy nem emlékszik semmire, megmaradtak és most már nem is nagyon harcol ellene. Lassan tudni akarja, hogy mi is történt vele és emlékezni is akar az eddigi életére. Legalábbis én ezt vettem le, mert már kissé meglágyult végre.

Gabe karaktere is egyre jobban meggyőz a jóságáról, bár a múltját tekintve még mindig van miért gyanakodni rá, főleg, hogy még mindig vannak magánakciói, ha kicsik, de akkor is ott vannak, amik mindig jelentenek valamit.


Csak én vettem észre, hogy a színészek mennyire feloldódtak. Vannak benne kis elhintett viccek is, amik még jobban dobnak a minőségen. Ott van a még mindig élő szerelem is, de az is másként. Az előző évadban éreztem, lehet, hogy csak én, de ott volt az érzése annak, hogy Cat, azaz Ms. Kreuk nem tudott feloldódni, ahogy Jay sem. Mind a ketten olyan feszengve játszottak, hogy, bár akkor nem zavart, de most utólag eléggé látni lehetett. Ez viszont most eltűnt. Teljesen egymásra hangolódva játsszák a szerepeiket. Örülök, hogy a minőség javulni látszik eléggé erőteljesen, de sajnos ez a nézettség növekedéséhez kevésnek látszik. Remélem, hogy nem csak ezen a héten nőtt meg, hanem tovább fog emelkedni, ha csak kicsit is, de legalább egy millió fölé jussunk el és akkor már van remény, addig viszont készüljünk a legrosszabbra a sorozattal kapcsolatban.

A rész értékelése: 10/8. Még mindig nem max pont, de megy feljebb. Remélem, hogy ennél még jobb lesz. Még mindig hiányolom a régi akciókat, remélem az évad további részében ne lesz hiány belőlük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...