Nézettségek

Az idei őszi szezonból már jó pár sorozat első epizódja, vagy akár már a második is levetítésre került, van, aminél még tovább tartanak, de most nem azok a fontosak, hanem melyek újoncok, vagy épp az első pár részüknél tartanak, mint az Originals vagy a Revenge.
Sajnos vannak visszatérő sorozatok, melyeknek a nézőszáma katasztrofális, ami azt jelenti, hogy nagy esélyük van a kaszára is sajnos, de vannak, akik tartják magukat, kevés olyan, amelyik javított az eddigi mutatóin. Nézzük meg, hogy melyik sorozat, hogy indult idén.

(M=Millió)

Szeptember 16. - Sleepy Hollow - 10,10 M
Szeptember 17. - Dads - 5,56 M
Szeptember 23. - Sleepy Hollow - 8,5 M
Szeptember 23. - Mom - 7,99 M

Szeptember 25. - Back in the Game - 7,9 M
Szeptember 25. - Revolution 6,8 M
Szeptember 26. - The Big Bang Theory - 20,44 M
Szeptember 26. - Grey's Anatomy - 9,27 M
Szeptember 26. - Glee - 5,06 M
Szeptember 26. - Parenthood 5,06 M
Szeptember 29. - Once Upon a Time 8,52 M
Szeptember 29. - Revenge - 8,11 M
Szeptember 29. - Betrayal - 5,16 M
Szeptember 30. - Sleepy Hollow - 7,97 M
Szeptember 30. - We are men - 6,61 M

Október 1. - Lucky 7 - 2,62 M
Október 1. - Dads - 3,4 M
Október 2. - Revolution - 5,46 M
Október 3. - Scandal - 10,5 M
Október 3. - The Big Bang Theory - 18,22 M
Október 3. - Glee - 4,42 M
Október 3. - Grey's Anatomy - 9,6 M
Október 3. - Parenthood - 4,17 M
Október 3. - The Vampire Diaries - 2,59 M
Október 3. - The Originals - 2,21 M
Október 6. - Once Upon a Time - 8 M
Október 6. - Revenge - 6,84 M
Október 7. - Sleepy Hollow - 7,96 M
Október 6. - Hart Of Dixie - 1,03 M
Október 6. - Beauty and The Beast - 860 ezer
Október 7. - Supernatural - 2,59 M
Október 7. - The Originals - 1,92 M

Itt tartunk ma. Egyenlőre az utolsó adat az keddi, de pótolni fogom a többit is.

Sajnos vannak olyan sorozatok, mint a Lucky 7, amit a csatornája már el is kaszált, mert rohamosan csökkent a nézettsége. A Glee is elég slampos nézettséget produkált, de az is biztos, hogy a 3. részt milliók nézték meg Cory miatt.
Az egyik legígéretesebb sorozat a Sleepy Hollow, ami hatalmas rajongótáborral rendelkezik egy olyan csatornánál, aminél ez nem megszokott, így már be is rendelték a teljes első évadot. (Értsd: 22. részt!)
Sajnos az idei szitkomok kínálata bár jónak számított, sajnos a legtöbb nézettsége annyira lecsökkent, hogy nem sok esély adok nekik. A legnézettebb sorozat a The Big Bang Theory, ami 20,44 milliós nézettséget produkált az első részével, mint visszatérő sorozat. Azt hiszem, attól nem kell rettegnünk, hogy elkaszálják. 
Az egyik legsikeresebb tinisorozat a The Vampire Diaries nézettsége kissé megcsappant a maga 2,6 milliójával, de még olyan szinten van, amit megtartanak a csatornák, ha nem esik annyira vissza, de mivel hatalmas rajongótáborral rendelkezik, így még elég sokáig a képernyőn lehet. A spin-off sorozata is elég jól tartja magát a 2 millió környékén, ami egy ilyen sorozattól elég jónak számít, így elég sok esély adok neki.
Az Once Upon a Time nézettsége, már a második évadban csökkenni kezdett, de még így is jónak számít a maga 8 millió feletti nézettségével, így sok esélyt adok neki, ahogy a Revengének is, bár "csak" 7 millió körül produkál, mivel nem egy fő sorozat, így elég jónak számít, főleg, hogy a nézettsége folyamatosan nő és majdnem el is érte a felvezető sorozatot is, ami jó jel egy ilyen sorozatnál. A Supernatural kezdés 2010 óta nem volt ilyen erős. (Megjegyzés: Eddig nem nagyon figyeltem a nézettségeket, de ezek szerint a CW egy elég kicsi csatorna, ha ennyivel is beéri!)
Sajnos van két sorozat, amiért nekem is fáj a szívem. A Hart of Dixie, amíg egy millió felett marad, addig adok neki esélyt, de nem sokat, pedig nagyon aranyos kis sorozat, mint már írtam, olyan Szívek szállodás feelingje van.
A másik és a legfájóbb pontom az a Beauty and The Beast. Az egyik kedvenc sorozatom és kivették a TVD mögül, így mindössze 860 ezren nézték meg az első részt a CW-nél, ami borzalmas, még ezen a csatornán is. Sajnos a Hart Of Dixie nem tudja feltornászni, így szerény véleményem szerint vissza kéne tenni ott, ahol volt, mert ott legalább millió felett volt a nézettsége. Oké, tegyük hozzá azt is, hogy nem tudták az emberek, hogy elkerült csütörtökről, ez elég sok néző, plusz az egyik kanadai adó már vasárnap leadta a részt, így már sokan látták is hétfő estére. Nem tudom, kíváncsi leszek a jövő heti résznek a nézettségére, ha az is siralmas lesz, akkor a CW-nek lépnie kell.

Vélemények? Ki melyik sorozatot várta/várja? Mit néztek ezek közül?

Még van pár sorozat premier, így lesz még egy ilyen bejegyzés, de majd csak a hónap végén, ugyanis lesz még Ravenswood premier, The 100 premier, Carrie Diaries, PLL halloweeni rész stb.....így még sok adatunk lesz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...