Hajkavalkád: Selena Gomez

Egy újabb cikksorozat, ami remélem bejön nektek! :) Minden részben egy-egy sztár hajstílusait veszem elő és mutatom be nektek, hátha valaki meg akarja újítani a haját, így könnyebben tud ötleteket gyűjteni. Most Selena Gomez eddigi hajait mutatom be nektek!

Karrierje kezdetén teljesen átlagos hajjal rendelkezett. Fekete volt és göndör. Ez Selena alap hajszíne és formája. Később, mikor szerepet kapott a Hannah Montanában, ekkor vörös tincseket rakatott a hajába, de nem sokéig maradt meg.



2009-ben az énekes/színésznő rövidre vágatta haját, ami szintén nagyon jól állt neki. Ebben a formában is volt egyenes, illetve göndör. Ezt a hosszát már nem tudta úgy kombinálni és felrakni, mint az előzőt, de jött az újabb korszak.


Selena haja újra megnőtt, egy kis segítséggel. Az egyik díjátadón közölte, hogy egyenlőre csak hajhosszabbítása van, de nem sokkal utána, már megnőtt akkorára, amekkorára szerette volna, így a tincseket elhagyta. Ennél a hossznál sem maradhatott el az alap Selena haj, azaz a göndör és néha egyenes váltakozás.


A harmadik albuma megjelenésekor egy nagyobb változás történ, nem csak rövidebb lett újra a haja, hanem már újra színes tincsek díszítették a haja végét, ám most nem a vörös árnyalat kerül bele, hanem több színt is belekevert, mint a rózsaszín, a lila és a kék.


Mára már újra hosszú hajjal rendelkezik, amit most már nőiesebben hord. A legtöbb eseményen vagy kontyba teszi, vagy kiengedi a megszokott formában, de van, hogy csak copfba teszi.


Máig megmaradt a göndör hajának szeretete, így a mostani koncert turnén is gyakran hordja kiengedve göndören.


Az évek alatt tehát Selena haja viszonylag sokat változott,de főleg a hajának hossza. Nem szeret kísérletezni vele, de egy-egy vadabb időszakban megengedi magának a színes tincseket, amivel nincs baj, ha jól alkalmazza azokat. Volt frufruja, rövidebb, hosszabb haja, színes tincsei, kontya, copfja. A merészebb színváltáson kívül már majdnem mindenhogy láthattuk a híres ex-Disney sztár frizuráját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...