Pretty Little Liars - Amit tudni kell az idei halloweeni részről

Idén is, ahogy már megszokhattuk minden évben, levetítésre kerül a Pretty Little Liars halloweeni része. Idén ez a 13.rész, amiről nagyon sok infó és kép jelent meg. Bár, mint általában, nem sokat halad előre a történet, de legtöbbször kihagyhatatlan, mert többször utalnak vissza az évad részeiben rá, így idén se hagyjátok ki október 22-én a halloweeni részt. Íme minden infó róla! Figyelem! Spoileres lehet!

Spoilerek! 

- A rész címe Grave New World.
- A Hazugok még mindig Ravenswoodban lesznek, amikor a Pretty Little Liars visszatér a képernyőre. Néhány érdekes Ravenswood-i karakterrel is fogunk találkozni, plusz rögtön a PLL után máris kezdődik a Ravenswood című spin-off.

- Ez lesz az eddigi legsokkolóbb halloweeni rész. Legalábbis Lucy Hale így nevezte. Maya Goldsmith (a PLL egyik írója) pedig a legsötétebb jelzővel illette.
- Ezra szerepelni fog a részben. Reméljük az is kiderül, hogy tényleg ő-e 'A'.
Igaz, hogy Calebnek már nincs sok része hátra a Pretty Little Liars-ben, de azért még januárban viszont látjuk a sorozatban.
- Most már tényleg. Komolyan és 100%-osan megtudjuk, hogy Ali él-e vagy sem. És nem valami hátborzongató és ezeréves nő szájából. 

A rész ismertetője!
"Aria, Emily, Hanna és Spencer beugrik a Ravenswoodi Alapítók ünnepnapjára, miután találtak egy nyomot 'A' új rejtekhelyén, hogy Ali talán életben van. Felöltözve a legjobb Edward-korabeli ruháikba, a hölgyek odaérnek a hátborzongató temetős buliba hogy ők találják meg előbb Alit, ne 'A'.  De ha Alison tényleg él, a Hazugok oda tudják-e vezetni 'A'-t úgy a barátjukhoz, hogy nem tudnak róla? Míg Ezra a sötétben ólálkodik, addig 'A' közelebb van, mint gondolnák.
Közben, Caleb Ravenswoodba igyekszik, hogy segítsen a lányoknak, és találkozik egy rokonlélekkel, Mirandával útközben."
Előzetesek!





Hivatalos epizódképek!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...