Minihírek

- Berendelték a Sleepy Hollow 2. évadát. Az elsőhöz egyenlőre nem rendeltek több részt, így az a jelen állás szerint 13 részes lesz.
- Demi Lovato a jövő év elején turnéra indul az Államokban.
- Debütált Demi a Glee új részében is.
- Premier: The Vampire Diaries 5. évad és Originals 1. évad. 
- Demi Lovato hírek vannak ám a mai napon. A énekesnő nem csak turnéra megy és a Gleeben jelent meg, hanem kékre festette a haját.


- Taylor Swift található a novemberi Glamour címlapján.


- Megjelentek a hivatalos epizódképek a TVD új évadának 4. részéhez.























- Elkaszálták a Lucky 7 című sorozatot a borzalmas nézettség miatt.
- Justin Bieber megúszta a tárgyalást a gyorshajtásos ügyben.
- Megjelent Selena Gomez új dala.
- Nem csak a 4. rész képei, de a leírás is megjelent a TVD 5. évadának 4. részéhez.

"MEGEMLÉKEZÉS - Míg Mystic Falls-ban megtartják a hagyományos Megemlékezés Napját, Damon és Elena próbálnak segíteni Stefan-on, hogy túljusson egy nehéz időszakon, s ez a feladat Elenát is megviseli érzelmileg. Matt megriad, s ki akarja találni, mitől fogyatkoztak meg hirtelen, Caroline pedig igyekszik jobban megismerni Jesse-t. Jeremy tesz egy megdöbbentő vallomást, mely erősen érinti Damon-t. Végül, Dr. Maxfield végrehajt egy olyan tervet, mely mindent megváltoztat."
- Íme az 5. rész leírása is:
"AZ ELÁTKOZOTT JELMEZES PARTIJA - A főiskolán Elenát megérinti lelkileg egy szomorú és titokzatos hallgató, akit Aaron-nek hívnak. Elena és Damon részt vesznek a Whitmore Történelmi Bálon, ahol Anne Boleyn-nek és VIII. Henriknek öltöznek be. A bálon Elena Dr. Maxfield-del is megoszt egy táncot, ám a professzor zavaró üzenetet ad át neki. Caroline boldogságát az esemény napján felváltja a szívfájdalom. Eközben Nadia felfedi meglepő történetét Katherine-nek, Damon pedig próbál alkut kötni Silas-szel. Silas követelése Damon felé a férfit egy elképzelhetetlen cselekmény elkövetéséhez, majd egy erőszakos konfrontációhoz vezeti."

- 2, 55 millióan nézték meg a Vámpírnaplók új évadának premierjét, ami nem nagy szám sajnos. Az Originalsra 2, 15 millióan voltak kíváncsiak. 
- Berendelték a Mistresses 2. évadát is. (Az infóért köszönet, Mariannának!) 
- Hayden Panettiere férjhez megy.
- Nathaniel Buzolic, a Vámpírnaplók című sorozat sztárja most a Pretty Little Liarsban kapott szerepet.
- A Jonas Brothers törölte a turnéját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...