Beauty and The Beast - Kezdett a 2. évad

A siralmas nézettség ellenére nem volt ez annyira rossz. Elég sokat javult a minőség és a színészek is fejlődtek valamicskét. Rengeteg újdonság van a sorozatban, illetve újabb rejtélyek is vannak a 2. évadban, így nem nagyon lehet unatkozni rajta.




A 2. évad három hónappal az első befejezése után kezdődik. Cat még mindig Vincentet keresi, ahogy most már hónapok óta. JT segítségére van, de nem sokra mentek eddig. a rész folyamán JT talál egy nyomot, ami elvezeti Catet, őt és a másik rossz fiúnkat, Gabet. Csak később sikerül rájönniük, hogy Vincent semmire sem emlékszik eddigi életéből. Eltűnt a sebhelye, már nem öngyógyuló, de erősebb, mint eddig.
Gabe lett az új főnök a rendőrségen, így sokkal könnyebben hozzáfért cat azokhoz az adatokhoz, amikre a keresés folyamán szükség volt.

Bár Vincent nem emlékszik semmire, Cat próbálja meggyőzni, hogy valaha szerette a lányt. Elég félelmetes kinézete volt a srácnak még a csók közben is. Nem tudom, hogy nem érdekli semmi, vagy alapból is bármikor bánthat-bárkit. Nem bíztam volna meg benne az biztos, ha Cat helyében lettem volna.
Cat igazi apja is feltűnik a rész során, ahogy Heather is újra köztünk van, bár nem tudom, hogy meddig, mert Cat folyamatosan magára hagyja szegény lányt. Heather még azt sem tudta elmondani neki, hogy az apja nem is az igazi apja. Bár a lány próbál erős maradni, mikor Vincent nála volt végül csak kitört belőle egy kicsi az elfojtott érzelmekből.

Meg kell, hogy jegyezzem Vincent alakítása javult valamit az előző évadhoz képest, bár most sem sok minden vetődik ki az arcára, de lehet, hogy a karaktere ilyen, nem tudom, de a lényeg, hogy fejlődött. Kristen haja viszont nekem nagyon bejön. Ez az új frufrus stílus nagyon jól áll neki, még akkor is, ha nincs jelentősége a sorozatra nézve.

A rész értékelése: 10/7. Nem tudom, hogy mit lehet még kihozni a sorozatból, de viszonylag jó kis rész volt. Remélem, hogy hamar visszatért Vincent emlékezete és legyőznek mindent, de úgy gondolom, hogy a nézettsége és egyéb dolgok miatt jó lenne, ha ez lenne az utolsó évad és erre készülnének is, mert nem akarok túl nagy cliffhangert a végére. Inkább zárják le ezt a két évadot, mert azt kétlem, hogy kapna még egyet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...