Once Upon a Time - Megkezdődött a 3. évad

Itt az ideje a sorozatok új évadainak. Számomra most kezdődött el az őszi sorozatszezon, ugyanis leadták két sorozatomat is, amit nyomon követek. Az egyik a Revenge, a másik az Once Upon a Time. Bár az OUAT elég jól muzsikált eddig, a mostani évadkezdést sajnos "csak" kicsit több, mint 8 millióan látták, ami ha nem csökken, nem biztos, hogy új évadot fog szülni.




Az évad ott folytatódik, ahol a második abba maradt. Hőseink megérkeztek Sohaországba, hogy megkeressék az elrabolt Henryt. A hajón elég sok konfliktus alakult ki, de végül megoldották azokat. Először Rumple szökött el, hogy majd ő egyedül megkeresi Henryt, de végül a többiek is odaértek a szigetre.

Az út során egy csapat sellő állta a hajó útját, akik vihart idéztek elő, amit Emma állított le, ugyanis a vihar addig növekedett, amíg a hajó utasai abba nem hagyták a verekedést, de mivel senki nem figyelt Emmára, ezért beugrott a vízbe, hogy mindenki rá figyeljen, majd mikor észrevették, hogy beugrott, a Herceg utána eredt és kihúzta. Emma sok olyan dolgot is mondott, amit nem kellett volna, de a legtöbbel én csak egyet tudok érteni. Soha nem került szinte szóba az a tény, hogy Emma és a szülei egyidősek, mégis gyerekként kezelik, ami neki nem tetszik. Bár Snow és a herceg szeretik a lányukat, nem kéne ennyire félteni a lányt, hiszen nem két éves már, ráadásul egyedül nőtt fel, tehát nem is egy elveszett kislány.

Hook, ahogy már írtam, hogy Hook Emma nyakában fog csüngeni, egy kissé igaznak bizonyult, ugyanis nem sok alkalmat hagyott ki, hogy ne flörtölhessen a lánnyal. Nos, végül megérkeztek a szigetre, hogy megkeressék Henryt, ami nem lesz egyszerű, főleg nem Reginával és Hookkal.

Mint kiderült, Neal nem halt meg. Próbálta megkeresni a családját, mint kiderül Emma Sohaországban van, ami nagyon meglepte a férfit. Fogadok, hogy az élete árán is, de megkeresi a lányt és a fiát. Neal-on már annyira látszik a szerelem, amit eddig nem láthattunk, gondolom, mert vagy nem kellett neki mutatni, vagy, ha igen, akkor nem ment a színésznek, fogalmam sincs, de már nagyon látszik rajta, hogy szerelmes Emmába és minden áron vele akar lenni, illetve a fiával.

Henry a szigeten meg akart szökni egy fiúval, aki nekem már az elején nem tetszett, mint kiderült nem is véletlenül, hisz ő volt Pán Péter, akihez el kellett volna juttatnia fiút, de ő úgy gondolta, hogy saját kezébe veszi az irányítást, ami sikerült is neki, hisz elkapta Henryt. Bár az okot még nem tudjuk, nem hiszem, hogy sokat kéne rá várni.

A rész értékelése: 10/7. Határozottan jobban kezdett az előző évadnál, akkor is, ha az az átok megtörésérő szólt. Több volt benne az izgalmasabb pillanat és végre kiszabadultunk a városból is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...