Revenge - A megszokott szezonkezdés

Végre kezdett a Revenge is a 3. évaddal, amit amúgy a legjobban vártam a sorozatok közül. Csalódnom nem kellett, de semmilyen irányban sem. Olyan volt, mint amilyenre számítottam. Bár voltak benne meglepő pillanatok, amiknek utánaolvastam és annyira nem lepett meg.




Mint minden évad, ez is azzal kezdődött, hogy egy kis idővel előbbre utazunk megmutatjuk a jövőt, ami most is elég sötét lesz. (Mellesleg 2 hónapot ugrunk "csak", tehát nem fog az évad közepéig eltartani, hogy kiderüljön mi is történt a hajón.) Emilyt lelövik, ha jól sejtem az esküvői bulin, hiszen végre kitűzték az időpontot. Fél évvel az előző évad vége után járunk. Nolan kiszabadul, Emily és Daniel boldogok, Jack visszatért, Conrad dolgozik és így tovább. Minden úgy van, ahogy lennie kell.....egy darabig.

Nolan, az én egyetlen Nolanem kiszabadult a börtönből, ahol, csak úgy, mint tíz éve, most Emily várja a kapunál. Hiszen, ha visszaemlékeztek, Nolan volt az, aki elmondta Emilynek a börtön kijáratánál, hogy mibe is kezdenek.
Egyszerűen ezt a pasast nem tudom megunni. Az állandó cselszövése mások ellen, az idióta viccei és mindent miatt csak imádni lehet. Mellesleg Nolan felhagyott a gépek feltörésével és saját kezébe vette az irányítást, ami elég jól ment neki, hiszen sikerült megmérgezniük Conradot, annak ellenére, hogy azon a bizonyos bulin, egy rakás biztonsági gép működött. Meghamisították a teszt eredményét, így Conrad úgy tudja, a családdal együtt, hogy meg fog halni.

Nos, Jack. Nem hiszek neki. Végre hazatért azok után, hogy Emily elárulta neki, hogy ő Amanda. A lány elment hozzá hogy megmagyarázza a dolgot. Az elején még azt hittem, hogy, hú, végre összejönnek, ennek ellenére, Jack becsapta Emilyt. Megcsókolta, de közölte a lánnyal, hogy nem érez iránta már semmit, amit mellesleg nem hiszek el, ugyanis mikor Emily elment, akkor a szemében ott volt az érzés, ráadásul a csóknál is alig tudott leállni. Nem tudom, hogy miért tette ezt, de valami oka volt, hiszen még ultimátumot is adott Emilynek, hogy a nyár végéig el kell hagynia a várost, aminek hatására Emily és Daniel kitűzték az augusztus 8-ai időpontot az esküvőre.

Elvileg az írók szerint most tartanak ott, ahol megírják, mi is történt az évad elején. Komolyan azt hittem, hogy ezeket előre kitalálják, de nem. Mindegy is, én biztos vagyok benne, hogy Daniel volt az, aki lelőtte. Jó, vannak még tippjeim, de nem hiszem, hogy még mindig elhúzzák a hazugság dolgot. Egyszer ki fog derülni, hogy ki is Emily. Bár Ashley is elég gyanús, de nem hiszem, hogy meglőtte. Mindenképpen egy pasi lesz az. Ha nem is Daniel, de valaki olyan legyen, aki hatalamas meglepetés lesz. Az sem lenne jó, hogyha egy évad közben beugró szereplő lenne az. Egy igazán dühös és lövésre képes embernek kell lennie. Mondjuk az is biztos, hogy Emily nem hal meg, hiszen egy főszereplőt nem szoktak csak úgy kinyírni az évad közepén. Valakinek meg is kell mentenie, aki szerinte az aktuális pasija lesz és örülnék, ha Jack lenne az. bár nem sok esélyt látok rá. Amikor kiderül minden, érdemes lesz visszaolvasni az esélylatolgatást, hogy mekkorát tévedtünk, vagy épp nem. Tehát, mindenkitől várom a véleményt, hogy kit sejt a titokzatos lövöldözőnek?

A rész értékelése: 10/8. Minden megvolt benne, ami a Revengétől megszokott, kivéve azt, hogy kevés Nolan szerep volt, ami miatt kapott "csak" nyolcast a rész. Remélem az évadban nem lesz ez megszokott, mert annak nem örülnék. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...