Ravenswood - Pilot

Az egyik legvártabb sorozatom volt az őszi szezonban, de nagyot kellett csalódnom és sajnos nem pozitív irányban. Nem volt rossz, de a jótól is mérföldekre volt.


Adott egy lány, aki visszatért nagybácsikájához, mert a szülei meghaltak. Calebbel utazik egy buszon a városba, Megismerik egymást és hirtelen öri barik lesznek.
Jön még néhány értelmetlen szereplő, akiknek a száluk rosszabb, mint a csajé. Most azt hiszitek, hogy utálom a sorozatot mi? Pedig nem, csak annyit minden rejlik benne, hogy sajnálom, hogy már a pilotot elrontották a semmittevéssel. Bár hozzá kell tennem, hogy néha elég ijesztő volt a rész. Calebről annyit, hogy nagyon béna húzás volt ilyen miatta  városban maradni, hogy segít szegény lánynak, akit két perce ismer, de mindegy.

A nagybácsi karaktere nekem bejön. Nagyon rejtélyes és van benne valami, ami miatt érdekel a sorozat. Szövege nem volt sok, de sikerült így is megszeretnem.
Az öreg néni, nagy meglepetésre, a pasinál dolgozik évek óta. A sok maradék tini meg csak teng-leng a városban. Nem soknak van értelmes szerep a szériában, de ez van. Lehet, hogy jobb lesz, de kétlem. Az is figyelemre méltó, hogy a sorozat még kicsit sem tartotta meg a PLL nézőit, ami meg kell, hogy mondjam, nem is csoda.

A pilot értékelése: 10/4. Kicsit rövid a kritika, de mindent elmondtam. Biztosan nézem tovább, már csak a szereplők miatt is, de ha nem javul, kénytelen leszek elkaszálni, ami életem második kaszája lenne. Ezt pedig nem szeretném.

UI.: Üzenném azoknak az embereknek, akik nem tudják, hogy nézzék-e a sorozatot PLL-es lemaradásuk miatt, vagy mert nem nézték azt a sorozatot, hogy nyugodtan lehet nézni ezt is. Egy-két dolgok kivéve, minden érthető lesz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...