Hart of Dixie - Elkezdődött a 3. évad

Végre eljött az idő, hogy az egyik legkedvesebb sorozat megindítsa a 3. évadát. Sajnos a nézettsége nagyon lapos volt, de remélhetőleg emelkedni fog, bár nem ártana arra a hétfői napra egy segédsorozatot tenni, aminek nagy a nézettsége, hogy felsegítse ezt és a Beauty and The Beastot. Na mindegy, a lényeg, hogy a kezdet nem is volt rossz, bár elég egyértelmű volt, de akkor is szerethető.




Az utolsó rész ott ért véget, hogy Dr. Hart visszatért New Yorkba, hogy ott folytassa életét. Az első rész öt hónappal ezután játszódik. Zoe a nyáron e-mailban köszönt el mindenkitől és közölte velük, hogy nem tér vissza Bluebellbe. Ezt meggondolta és visszatért elköszönni mindenkitől, de végül ez nem jött össze neki, mert megint megtalálta a városban önmagát. Segített a városnak meglelni Georgot, mert azóta sem látták őt, amióta elment turnéra. Zoe egy motelben talált rá, majd Lemon segítségével visszavitte őt a városba, hogy elintézze a város perét a másik várossal, ami amiatt volt, hogy a városi ünnep túl hangos lenne, de George és Bluebell megnyerte a pert, így megtarthatták a felvonulást. Zoe itt döbbent rá, hogy maradni akar és ezt az új barátjával teszi meg, aki eljött utána New Yorkból.

Zoe még mindig szereti Wadet, aki szintén szereti, hiszen az évadzáróban elmondta neki. Zoe ezzel nem foglalkozott. Lemon azt találta ki, hogy Waddel jár, mert azt szerette volna, hogy nyerjen Wade a szakítós versenyen, ami sikerült neki, de sikerült nekik féltékennyé tenni a lányt, főleg mikor Wade mindenki szeme láttára csókolta meg Lemont. Bár nem jött össze egyikükkel sem(Wade és George), ami nem is rossz, mert már kicsit elég volt a szerelmi háromszögből, de én még mindig a Zoe és Wade párosnak drukkolok. Remélem végül egymás mellett kötnek ki.

Lemon már majdnem a régi, de még mindig nem. A Húsgolyóval való kapcsolata, hát meg kell, hogy mondjam elég bizarr. Nem tudtak mit kezdeni a karakterrel, ezért kapott egy röhejes szálat. ez volt az egyik nagyon erőltetett része az epizódnak.
A polgármester és a barátnője élete sem könnyű, hiszen ott van a pasi rokona, aki a vendégházban lakik. A lány megkeseríti a szerelmesek életét, minden téren.
George szerepe szintén erőltetett volt a rész során és nem is kicsit. Igazából semmi nem történt vele és az sem hiányzott volna, ha nincs benne. Valahogy érdemtelen lett a karakter a rész során.

A rész értékelése: 10/7. Persze ez a Hart of Dixihez mérten. Az a baj, hogy nagyon kiszámítható volt a rész, de ettől függetlenül tetszett a dolog és az is, hogy Zoe nem egyedül tért vissza a városba, így nem alakulhat ki megint a szerelmi háromszög, max. négy, de azt hiszem ennek kicsi a valószínűsége. Remélem, hogy a sorozat fennmarad a nézettség ellenére, és azt is, hogy a további részek is ilyen kellemesek lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...