The Tomorrow People - Pilot

Huhh....ezt a sorozatot vártam az egyik legjobban, mint új széria. Vegyes érzékekkel néztem végig az egész részt. Nem tudom, hogy mit is szerettem meg benn annyira, de egy biztos, valami megfogott. Bár ezt egy rész után nehéz eldönteni, de nálam ez így megy. Az Arrow sem tetszett úgy igazán, hogy tovább nézzem, amúgy az sem volt rossz, csak nem nekem való. Ez viszont az egyik legjobb sorozat lesz a CW-n, már most érzem.




A holnap emberei, így hívják azokat az embereket, akik a 3 T-s erőkkel vannak felruházva. A génjükben hordozzák ezeket az erőket és a tinikor után tűnnek fel legelőször. Stephen, aki anyjával és öccsével él a város egyik nyugisabb részén, felfedezte, hogy nem teljesen normális. Az anyja azt hitte, hogy valami alvajáró, vagy egyéb más bajai vannak, mert az apjának is voltak, így elvitte orvoshoz, aki gyógyszert íratott fel neki. Mivel nem lelki eredetű, hanem a vérében van, így nem is használt neki ez a gyógyszer.

Cara, aki már egy ideje a holnap emberei közé tartozik próbálja beavatni a fiút, kisebb-nagyobb sikerrel. Ott van még John is, aki szintén a holnap embere és Cara barátja. Az Ultra nevű csapat rájuk vadászik és el is kapják Stephent, ugyanis ő annak a férfinak a fia, aki a legerősebb holnap embere volt eddig, így azt gondolták, jobb megállítani, de ők sem tudták, hogy milyen hatalmas erőkkel rendelkezik a fiú. Olyan helyeken tudja használni erejét, mint a teleport, ahol amúgy ők nem tudnák ezeket érvényesíteni.

Nos a szereposztás. Eleve Luke miatt kezdtem el nézni, ugyanis ő volt az egyik kedvenc fiúm a H2O-ban. Igen, két kolleginájával egyetemben, ő is a CW-nél talált magának munkát. Jól megy a régi sellőknek nem? Egészen mást karaktert kell játszania Lukenak, de azt hiszem itt igazán meggyőzött arról, hogy neki a tv-ben a helye. Egyszerűen mesés alakítás volt. Nem gondoltam, hogy sikerül neki ilyen jól alakítani, de megtette, ezért is vagyok rá büszke, hogy idáig eljutott.
Ott van még Stephen, akinek a testvére az Arrowos pasas. Annyira még nem nyűgözött le, de a rész végére egész jól belejött a szerepébe és azt hiszem, hogy  meg is fogom egy nap szeretni. Bár szerintem, ha már egy tinit kell játszani, akkor nem kicsit idős ehhez? Luket előbb nézem 17-18-nak, mint őt. Mindegy, ettől függetlenül egész jó kis sorozatnak ígérkezik. Bár igazán arra még nem jöttem rá, hogy a holnap emberinek mi is a célja. Az emberiség védelme? Vagy mi? Van, aki rájött? Az igazán megoszthatná velem.
Potenciál van a szériában és azt hiszem, hogy egy rész után elég jól haladnak a kérdések feltevésével és boncolgatásával. Nem haladnak sem gyorsan, sem lassan, pont így jó, ahogy van. Még nem fedeztem fel rajta hibát, de ez csak az első rész volt. Biztos, hogy lesznek még itt mélypontok, de ettől függetlenül örülök, hogy rábukkantam.
Még a nézettség is elég jó a ma a 2 millió feletti nézőjével. Remélem ez csak több lesz, nem akarom, hogy a Beauty and The Beast sorsára jusson.

A rész értékelése: 10/10. Nincs benne hiba, egyenlőre. Csak ajánlani tudom az első részt. Van benne egy-két elszórt vicc, egy icipici szerelmi szál és rengeteg akció és annál is több természetfeletti erő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...